דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

תקנון מבצע שופינג IL ב־REPLAY

תקנון מבצע שופינג IL ב־REPLAY

  1. עורכת המבצע: אינטר בוקס פאשן בע״מ, ח.פ. 514914159, מפעילת אתר REPLAY בכתובת replayjeans.co.il.

  2. תקופת המבצע: החל מיום 03.11.26 ועד ליום 08.11.26 בשעה 23:59, או עד גמר מלאי הפריטים המשתתפים, לפי המוקדם.

  3. פרטי המבצע: במסגרת המבצע יינתנו הנחות בשיעור של 25% עד 70% על כל פריטי האתר, כולל הקולקציה החדשה, לפני מימוש קופון SHOP25 ובהתאם לשיעור ההנחה המוצג לצד כל פריט. ההנחות מחושבות ביחס למחיר הפריט לפני ההנחה, המוצג באתר, בהתאם להוראות הדין.

  4. הטבה נוספת באאוטלט: על פריטים מקטגוריית OUTLET תינתן הנחה נוספת של 25% מהמחיר המוזל המוצג באתר, באמצעות הזנת קוד הקופון SHOP25 בשדה המיועד לכך במהלך התשלום ולפני השלמת ההזמנה. הקופון חל על פריטי האאוטלט בלבד.

  5. אופן חישוב ההנחות: ההנחה הנוספת מחושבת מהמחיר לאחר ההנחה הקיימת, ולא באמצעות חיבור אחוזי ההנחה. לדוגמה: פריט בהנחה של 50% יקבל, לאחר מימוש הקופון, הנחה כוללת של 62.5% ביחס למחירו לפני ההנחות.

  6. שילוב הטבות: ניתן לשלב את קופון SHOP25 עם ההנחה המוצגת על פריטי האאוטלט, כמפורט לעיל. לא ניתן לצרף קופונים נוספים או הטבות נוספות, אלא אם צוין אחרת במפורש.

  7. מלאי: המבצע כפוף לזמינות הפריטים, המידות והצבעים במלאי. במבצע מוצעות לפחות 6,000 יחידות, מתוכן לפחות 1,370 יחידות בהנחה של 70% ומעלה לפני מימוש קופון SHOP25.

  8. מחירים ומשלוחים: המחירים באתר נקובים בשקלים וכוללים מע״מ כדין. דמי משלוח, ככל שחלים, יחושבו בנפרד בהתאם למדיניות המשלוחים באתר. הנחת הקופון חלה על מחיר הפריטים הזכאים בלבד.

  9. ביטולים והחזרות: ביטול עסקה והחזרת מוצרים ייעשו בהתאם להוראות הדין ולמדיניות הביטולים וההחזרות באתר. החזר כספי יחושב לפי הסכום ששולם בפועל עבור הפריט לאחר ההנחות, בכפוף לדין.

  10. כללי: המבצע תקף באתר האינטרנט בלבד. תקנון זה מצטרף לתנאי השימוש באתר; במקרה של סתירה בנוגע לתנאי המבצע, יחולו הוראות תקנון המבצע, בכפוף להוראות הדין. אין בתקנון כדי לגרוע מזכויות הצרכן על פי דין.